Nieuws en persberichten

Samen staan we sterk!

Nieuws en persberichten

Huurders Organisatie Portaal
Huurders Organisatie Portaal " HOP Arnhem"6 days ago
Het een mooie bijeenkomst, Samen in Arnhem donderdag 29 november in Musis! Zo'n 300 Arnhemmers met verschillende achtergronden en leeftijden hebben gesproken over onderwerpen zoals werk, vooroordelen en acceptatie, sport en gezondheid en netwerken in de wijken. Veel ideeën en initiatieven kwamen op tafel voor Arnhem als stad waarin iedereen zich thuis voelt en mee kan doen.

https://www.youtube.com/watch?v=eNoATH-cxEE&feature=youtu.be

Gemeente Arnhem
Samen Arnhem
Huurders Organisatie Portaal
Huurders Organisatie Portaal " HOP Arnhem"6 days ago
Jaarverslag van 2017 en 2018 van stichting Huurdersorganisatie Portaal Arnhem, afgekort HOP Arnhem.

Op 27 februari 2017 is onze organisatie officieel opgericht. Inmiddels bestaat HOP Arnhem dus bijna 2 jaar. Vóór de officiële oprichting waren er echter ook al huurders van Portaal actief, namelijk in de groep Kwartiermakers die sinds eind 2015 bezig was. Deze Kwartiermakers hebben aan de wieg gestaan van HOP Arnhem en hebben ervoor gezorgd dat de oprichting de 27ste februari 2017 een feit werd.

In dit jaarverslag kunt u lezen wat er sinds de oprichting allemaal is gebeurd. In het jaar 2017 maar ook in 2018. Letterlijk tot en met nu. Dat is niet zoals het normaal gaat, maar hier hebben wij als HOP Arnhem bij wijze van uitzondering toch voor gekozen.

De bestuursleden van HOP Arnhem zijn op verschillende fronten actief: in het overleg met Portaal Arnhem over het reilen en zeilen in Arnhem, met de andere huurdersorganisaties en Portaal Centraal over het landelijke beleid van Portaal en met de gemeente Arnhem, de Arnhemse woningcorporaties (waaronder Portaal) en de Arnhemse huurdersorganisaties over de Prestatieafspraken.

Het uitvoeren van een bestuursfunctie bij HOP Arnhem betekent veel overleggen en veel lezen. Dat is soms wel even wennen. Het levert echter ook heel veel op. Want het gaat tenslotte om het wonen: om ons eigen wonen, maar ook het wonen van andere Portaalhuurders en Arnhemse huurders. En dat houdt ons bezig.

Wij wensen u veel leesplezier!

Het bestuur van HOP Arnhem

https://hoparnhem.nl/jaarverslag/

Alle updates en berichten zien? Ga dan naar onze facebook pagina HIER en like onze pagina!